333482
Bokcirkelkasse. Le Carré, John, Spionen som kom in från kylan
Bokcirkelkasse. Le Carré, John, Spionen som kom in från kylan
Språk: Svenska
Medietyp: Bok
Kategori: Skönlitteratur
ISBN: 9789174294590
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Inne: 1
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
Alec Leamas visste att de hade avskrivit honom. Han hade hållit på längre än de flesta. Nu var det slut. Sedan Hans-Dieter Mundt fått makten inom östtyska säkerhetstjänsten hade Leamas förlorat alla sina agenter; det brittiska nätet var söndertrasat. Leamas behövde lämna det hårda livet, komma in i värmen. Men Control i London ville att han skulle stanna ute i kylan lite längre, återvända till Berlin och slå det dödande slaget mot Mundt... Med sugande dramatik skruvas spänningen obönhörligt fram mot det överraskande slutet på denna insiktsfulla historia om det kalla krigets skoningslösa värld och om spionens ensamhet.

Här finns titeln:

Loading...
Spioner lever ett farligt liv. Risken att dödas är stor både från motståndarsidan och från det egna ledet. Att hamna bakom järnridån var farligt och att komma helskinnad från öst till väst fanns det inga garantier för. *Spionen som kom in från kylan* rymmer så mycket gällande spionage men där finns också tillgivenhet men detta är inte något som får hindra uppdraget. Upplösningen och slutet är inte något som jag förväntade mig. Som spionthriller är boken bra och läsvärd.
2016-10-05
gun5
SNOKA-bibliotek

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

Sök

Logga in

Språk