Bild på Culturum.

Om biblioteken

Nyköpings stadsbibliotek, och dess filialer Stigtomta bibliotek och Bokbussen, är ett folkbibliotek som är öppet för alla.

På biblioteket finner du läsupplevelser, inspiration och information. Förutom att låna böcker så kan du till exempel läsa dagstidningar från hela världen, surfa gratis på vårt Wifi, släktforska, studera i lugn och ro eller varför inte ta med barnen på en lekstund i sagoträdet?

Har du synpunkter, beröm eller förslag på vår verksamhet? Kontakta oss eller skicka in din synpunkt här.

Till höger hittar du Nyköpings stadsbiblioteks styrdokument, antagen av Kultur- och fritidsnämnden år 2013.

Vi vill att du ska trivas på ditt bibliotek!

Gå direkt till
Dokument

info.biblioteket@nykoping.se | Telefon 0155 - 24 86 86 | Fax 0155 - 24 86 78 | Växel 0155 - 24 80 00
Postadress Nyköpings stadsbibliotek, 611 83 Nyköping | Besöksadress Hospitalsgatan 4, 611 32 Nyköping