Barnkultur på sommarturné - Brandkärr

Bokbussen och öppen skaparverkstad besöker Brandkärr. För barn och vuxna tillsammans. Ingen föranmälan. Fri entré!

Låna böcker

På bokbussen finns böcker för barn och vuxna i alla åldrar och alla som vill är välkomna att låna. Bibliotekets personal ger boktips och hjälper dig som vill att göra lånekort.

Öppen skaparverkstad - bygg en drake!

I skaparverkstan bygger du din egen flygande drake tillsammans med konstnärerna Bereket Negasi, Sofia Selimi och Ashraf Atraqchi.

Vid bra väder är vi utomhus utanför gymnastiksalen. Regnar det är vi inne i gymnastiksalen.

Barn under 10 år måste ha en vuxen med sig.

Varmt välkomna tillsammans med era barn!

Med reservation för eventuella ändringar.

Bokbussen kommer till Brandkärr

Vi kommer till Gruvans skola i Brandkärr, utanför gymnastiksalen onsdagarna 15 juni, 22 juni och 10 augusti kl 12:00-16:00.

Adress: Gruvans skola, Brandkärr (Google maps), Brandkärrsvägen 106A.

Bokbussen kommer till Arnö

Vi kommer till Arnö skola Herrhagen, utanför gymnastiksalen måndagarna 20 juni, 27 juni och 8 augusti kl 11:00-15:00.

Adress: Arnö skola, Herrhagen (Google maps), Herrhagsvägen 30.

Arr: Kultur & Bibliotek i samarbete med M.S Ungdomsförening.