Hej!

Välkommen till en värld av magi där en groda kan vara en prins - eller så är det en alldeles vanlig padda.

På bibblan är alla välkomna, men särskilt barn och unga! Här finns alla sorters böcker för alla sorters barn. Roliga, sorgsna, sportiga, lata, kluriga och kloka. Det finns små böcker med bebisarnas första ord och tjocka böcker att läsa länge. Det finns böcker till dig som just har börjat läsa själv och böcker som är så spännande att du inte kan sluta läsa fast klockan är mycket. I Äppelhyllan finns berättelser som man kan läsa på olika sätt. Kanske med fingrarna eller med öronen.

Om du inte vet vad du vill läsa så finns det personal som kan hjälpa dig med tips på böcker som passar just för dig. Du kan också tipsa oss om böcker som du vill att vi ska köpa! 

Har du inte lust att läsa alls så har vi soffor att hänga i, bord att göra läxan vid, lekrum att leka i och spel att spela med kompisar. Du kan gå på sagostund och på teater eller vara med i en bokcirkel. Då och då har vi workshops då du tillexempel kan prova på att programmera robotar eller skriva dikter, göra animationer eller dansa en saga.

I vissa sagor kan en groda faktiskt vara en prins men om du är intresserad av vanliga paddor så hittar du också böcker om dem på faktahyllorna.

Välkommen hit!

Sök

Språk