öppen skaparverkstad i Maria Gripes anda

Vi skapar skuggspelsteater och inspireras av Maria Gripes magiska värld. Fri entré och drop in för hela familjen!

(Evenemanget ingår i LitterArt Gästabud som pågår 13-16 oktober. Se fullständigt program för LitterArt i Nyköpingsguiden.)

Skuggspelsfigurer och skuggspelsteater

Maria Gripes böcker hade ofta inslag av magiska och övernaturliga händelser. Vi inspireras av hennes berättelser och skapar skuggspelsfigurer och provar på att spela skuggspelsteater, kanske hittar vi på en helt ny berättelse tillsammans?

En massa skoj på Barnkulturcentrum

Hos oss finns ett stort och härligt lekrum med lekträd, utklädningskläder med mera. Det finns också ett litet bibliotek där man kan titta och läsa i intressanta böcker, spela spel och fika, ta matsäck med dig eller köp enklare fika på plats.

Vi tar swish och kort. Det är alltid gratis att bara komma hit och leka och se utställningar i Galleri Röda Hästen.

Välkomna tillsammans med era barn!

Covid-19

Restriktionerna är släppta men pandemin är inte över, vi fortsätter att vara rädda om varandra och stannar hemma om vi känner minsta symptom.