angle-left Läslov

Läslov

Läslov på biblioteket och Barnkulturcentrum 26-30 oktober. Med tema barnkonventionen! Välkommen att se föreställningar och skapa tillsammans.

Bygga pussel

En föreställning från 3 år, om att få vara den man är och att alla behövs och passar ihop – trots och tack vare våra olikheter! Med Elina och Anna från biblioteket.

Tisdag 27 oktober

Kl. 10:30 och 15:00 i Olrogsalen.

Föreställningen är gratis men du måste hämta dina fribiljetter på stadsbiblioteket, begränsatantal platser.

Skrivartävling

Tema - Barnens rättigheter

Skriv poetiskt, politiskt, skönt, roligt eller ilsket om vad Barnens rättigheter betyder för dig. Vill du hellre göra en berättelse i serieform går det också bra.

Läs mer under evenemang på bibliotek.nykoping.se

Öppen Skaparverkstad - Barnkonventionen

Kom och skapa konst med inspiration från Barnkonventionens olika artiklar! Ett exempel på läslovets verkstäder är: Rätten till ett namn! Vi gör glittrig grafitti i 3D av våra namn. Veckans kunniga och inspirerande konstnärer som arbetar och lotsar i verkstan är Ulrika Tallving, Carl Wellander och Anny Liivamäe.

På Barnkulturcentrum mån-fre med två pass per dag, 10:30-12:30 samt 13:00-15:00. Begränsat antal platser per pass. Entré 30 kr.

För mer utförlig information om verkstädernas innehåll se vår Fb-sida eller Nyköpingsguiden

Barnföreställning - Clownen Ottilia och Barnens rätt

Här möter vi clownen Ottilia och hör henne berätta, sjunga och spela på sitt positiv tillsammans med publiken om allt det fina med att vara barn! Och barnens rätt? Vad är egentligen det, är det något man äter?

Torsdag 29 oktober kl. 10:00 och 15:00 på Barnkulturcentrum,

Föreställningen är gratis men du måste hämta dina fribiljetter på stadsbiblioteket, begränsat antal platser. Biljettsläpp 19 oktober.
 

Sök

Språk

sv-se en-gb