La Balle Rouge - familjeföreställning

Upplev familjeföreställningen La Balle Rouge - Den Röda bollen - en saga om livets mirakel!

La Balle Rouge är en prisbelönt dockteater från Frankrike som nu landar i Sverige. Här berättas, med något så simpelt som figurer i skumgummi, om livets stora och små mirakel, allt ackompanjerat med dragspelsmusikens hela känsloregister.

Om sagan

Två individer förälskar sig, bygger bo, får barn, älskar, leker och skiljer sig. I vått och torrt får vi följa en grön liten filurs fängslande resa från två dansande DNA-strängar till vuxen nog att ge sig ut i vida världen. Alla livsfaser ramas in av ett återkommande element – den röda bollen –som publiken mot slutet, i form av en jätteballong, får hjälpas åt att hålla svävande.

La Balle Rouge vann ”Show of the Year” 2017 vid YAM Awards (yamawards.org) i Porto, Portugal.

Se ett klipp av La Balle Rouge på yamawards.org.

Biljetter

Biljettpris: 60 kr. Köp din biljett digitalt via Nyköpingsguiden eller på Nyköpings Turistbyrå i Rådhuset och Rosvalla Servicecenter.

Arr: Scenkonst Sörmland, Nyköpings Arenor och Barnkulturcentrum