angle-left Digital bokcirkel - Stjärnklart
Digital bokcirkel - Stjärnklart

Läs med Nyköpings Stadsbibliotek: Stjärnklart av Lars Wilderäng

Välkommen till Nyköpings Stadsbiblioteks digitala bokcirkel! Var med och läs och diskutera boken Stjärnklart av Lars Wilderäng! Bokcirkeln startar den 15 februari och pågår till den 17 mars. Biblioteket kommer att lägga ut diskussionsfrågor en gång i veckan och tillsammans diskuterar vi boken på sajten bokcirklar.se.

Du behöver inte ha läst boken i förväg, utan kan delta i diskussionen under tiden du läser. Det går bra att hoppa in i cirkeln när som helst. Nyköpings Stadsbibliotek har boken för utlån både som tryckt bok, ljudbok och e-bok, och talbok för dig som har någon form av läshinder.

Instruktioner för att delta

Du behöver skapa ett konto (gratis) på bokcirklar.se och gå med i gruppen Nyköpings Stadsbibliotek för att kunna göra inlägg i diskussionen. Från gruppens sida så väljer du Bokdiskussioner och under Ämnen kommer diskussionsfrågorna ligga. Varje måndag lägger vi från biblioteket ut två nya samtalsfrågor som vi kan diskutera under kommande vecka. Det är fritt fram för deltagare att fylla på med flera frågor.

Så här gör du:

• Gå in på: www.bokcirklar.se

• Registrera dig

• Logga in

• Sök efter: Nyköpings Stadsbibliotek i sökrutan

• Välj bokcirkel, längst till höger finns en grön ruta, klicka på den: Gå med i gruppen

• För att följa bokdiskussionen klicka på: Aviseringar

• Här finns Nyköpings Stadsbiblioteks bokcirkel på bokcirklar.se

Bokcirklar.se är en webbplats för bokcirklar och drivs av bland annat Litteraturbanken och Biblioteken i Göteborg.

Har du frågor? Kontakta oss på info.biblioteket@nykoping.se

Välkommen!

sv-se en-gb