angle-left Digital bokcirkel - Simma med de drunknade
Digital bokcirkel - Simma med de drunknade

Läs med Nyköpings Stadsbibliotek: Simma med de drunknade

Välkommen till Nyköpings Stadsbiblioteks digitala bokcirkel! Var med och läs och diskutera boken Simma med de drunknade av Lars Mytting! Bokcirkeln startar den 29 mars och pågår till den 23 april. Biblioteket kommer att lägga ut diskussionsfrågor en gång i veckan och tillsammans diskuterar vi boken på sajten bokcirklar.se.

Du behöver inte ha läst boken i förväg, utan kan delta i diskussionen under tiden du läser. Det går bra att hoppa in i cirkeln när som helst. Nyköpings Stadsbibliotek har boken för utlån både som tryckt bok, e-bok, och talbok för dig som har någon form av läshinder. Om du vill låna ett exemplar ur bokcirkelkassen, kontakta personalen.

Instruktioner för att delta

Du behöver skapa ett konto (gratis) på bokcirklar.se och gå med i gruppen 'Nyköpings Stadsbibliotek' för att kunna göra inlägg i diskussionen. Från gruppens sida väljer du 'Bokdiskussioner' och under 'Ämnen' kommer diskussionsfrågorna ligga. Varje måndag lägger vi från biblioteket ut två nya samtalsfrågor som vi kan diskutera under kommande vecka. Det är fritt fram för deltagare att fylla på med flera frågor.

Så här gör du:

• Gå in på: www.bokcirklar.se

• Registrera dig

• Logga in

• Sök efter: Nyköpings Stadsbibliotek i sökrutan

• Välj bokcirkel, längst till höger finns en grön ruta, klicka på den: Gå med i gruppen

• För att följa bokdiskussionen klicka på: Aviseringar

• Här finns Nyköpings Stadsbiblioteks bokcirkel på bokcirklar.se

Bokcirklar.se är en webbplats för bokcirklar och drivs av bland annat Litteraturbanken och Biblioteken i Göteborg.
Har du frågor? Kontakta oss på info.biblioteket@nykoping.se

Välkommen!

sv-se en-gb