angle-left Bokcirklar

Bokcirklar

Vill du delta i en bokcirkel eller saknar du böcker till din bokcirkel? Här kan du läsa om bokcirklar och om bibliotekets bokcirkelkassar.

Bokcirklar på biblioteket

Uppdaterad information våren 2020: Bokcirklarna har uppehåll med anledning av coronapandemin. Vi utgår från Folkhälsomyndighetens rekommendationer och återkommer med information så snart vi kan börja igen.

Vi anordnar årligen en bokcirkelkväll på biblioteket. Då kan du som är intresserad av att delta i en bokcirkel komma och träffa andra intresserade. Vi berättar om hur en bokcirkel fungerar och hur den kommer igång på bästa sätt. 

Bokcirkelkassar

Bokcirkelkassen innehåller tio exemplar av samma titel, information om författaren samt råd om hur man kan diskutera en bok. Du kan låna böckerna i åtta veckor.

Den som lånar kassen är ansvarig för att samtliga böcker finns med när kassen återlämnas. Vi tar inte emot lösa exemplar.

Välkommen att låna!

Boktips

Vill du få boktips från oss? På Bokmåndag träffas vi och presenterar lästips från när och fjärran. På grund av coronapandemin har vi tillfälligt pausat Bokmåndag.

Sök

Språk

sv-se en-gb