Biblioteket stängt 9-10 november

Biblioteket har stängt den 9-10 november. Våra digitala tjänster är ur funktion den 9 november på grund av systemunderhåll.

Huvudbiblioteket

Tisdag till onsdag den 9 och 10 november är Huvudbiblioteket stängt på grund av systemunderhåll och fortbildning av personal.

Tisdagen den 9 november är också bibliotekets samtliga digitala tjänster ur funktion på grund av systemunderhåll. Detta innebär till exempel att du inte kan reservera eller låna om dina böcker, låna e-böcker eller använda våra databaser.

Den 10 november kan du använda alla våra digitala tjänster igen.

Se Huvudbibliotekets ordinarie öppettider här.

Stigtomta bibliotek

Biblioteket har stängt den 9 november. Den 10 november är Stigtomta bibliotek öppet utan bemanning kl 7.00-21.00. Läs mer här om hur du får tillgång till Stigtomta bibliotek då det är obemannat.

Stigtomta biblioteks ordinarie öppettider.

Bokbussen

Bokbussturen till Lästringe, Tystberga, Ekensberg och Oxbacken tisdagen den 9 november körs som vanligt. Du kan låna men inte resevera eller få information om dina lån då systemunderhåll pågår.

För Bokbussens alla turer se turlistan.